Állandó rovatok

TALÁLKOZÁSOK

A rovat írásait olyan emberekkel készítettem, akik a környezetünkben élnek. Szinte mindig az olvasóktól kaptam a javaslatokat, kiket érdemes bemutatni.
Olyan "hétköznapi hősöket" keresek, akikkel mindannyian bárhol és bármikor találkozhatunk. Akik valami olyannal foglalkoznak, ami egy közösség, esetleg település vagy még nagyobb régió szempontjából fontos, vagy szép, vagy érdekes...
Témája lehet szabadidő, sport, művészet, hobbi, egészség stb. Mindegyik riportalanyom valamiben kiemelkedő teljesítményt nyújt - ezekről szólnak a beszélgetések.

HASZNOS TANÁCSOK

HASZNOS TANÁCSOK című rovatunkat is a gyakorlat hozta magával... Egyre többször találtam olyan tudnivalókat, amelyekről azt gondoltam, jó lenne, ha sokan megismerhetnék. Hozzáértőket keresek a környezetünkből, akik mindennapi munkájuk során tettek szert tapasztalataikra, amelyeket szívesen megosztanak az Olvasókkal. Írjon: miről olvasna még ebben a rovatban?

APRÓHIRDETÉSEK

Apróhirdetési rovatunkat a lakossági és a kisebb vállalkozói igények kielégítésre hoztuk létre. Itt jelenhetnek meg a magánszemélyek által, eseti jelleggel hirdetett termékek, áruk, szolgáltatások. Itt kapnak helyet az ingatlan- és gépjárműeladások rövid üzenetei is, de vállalkozások pár mondatos információközléseit is olvashatják.

HOROSZKÓP

Hónapról-hónapra elolvashatja mit is ünnek a csillagok. Újságunk hátsó belső borítója melleti oldalán az adott időszakra vonatkozó csillagjóslást tesszük közzé.

 

Kövesse újságunkat Facebookon is!

Felhasználóinknak | © Copyright 2009-2017. - Kiskapocs Szociális Szövetkezet